Bordtennisbord – årets julegave

Av Eva Kvandal

Her er bordet ferdig, så da er da er det bare å spille !

Her er Erik og Arne i full gang med montasjenBeboerforeningen har fått Hafslund Nett til å betale for anskaffelse av to solide, utendørs bordtennisbord. De ankom lille julaften, og idag 27. desember har foreningens styre på dugnad montert bordene. Ett er plassert i gatetunet i Lassonsgate og ett i lekeområdet ved sykkelstien mellom Munkedamsveien og Hjortneskaia.

Vi fikk rask og positiv respons fra Hafslund om å betale bordene, og vi fikk like raskt og velvillig svar fra Bydel Bygdøy Frogner på søknad om utplassering. Så fra nå av har vi fått et nytt aktivitetstilbud som vi håper både gamle og unge vil benytte seg av. Under monteringen fikk vi mange positive reaksjoner, så vi tror dette blir populære møteplasser.

Kommentarfeltet er låst.