Fest på Tinkern lørdag 4. september

Av Eva Kvandal

Beboerforeningen inviterer til fest for store og små på Tinkern lørdag 4.september kl 15-18.
Vi setter opp fellesgrill så det er bare å ta med nistekurven og innta et måltid i godt lag. Vi vil by på underholdning, leker og musikk. Det blir også rikelig anledning til å diskutere med oss i styret hvilke saker dere mener foreningen bør fokusere på. Send gjerne et tips til dine venner og bekjente. Vi ønsker å se så mange som mulig.

En kommentar til “Fest på Tinkern lørdag 4. september”

 1. Ole Pedersen

  Hei.

  Har vært medlem noen år nå. Ikke vært aktiv og har ikke tid til å engasjere meg mye heller. Men har kompetanse som kan være til nytte for foreningen.
  En sak jeg mener er viktig å legge press på er arbeidene i Drammensveien og manglende fremdrift. Det bør sikres at det ligger et kontinuerlig press fra innbyggerene på kommunen og entreprenørene, og at praken blir satt i skikkelig stand igjen…

  Og selvfølgelig Frognerstranden ift tunnell når E18 legges om.

  Keep up the good work 😀

  Mvh
  Ole

  Mvh
  Ole

  #22